Over(ig) mij

Als liedjesschrijver, zanger, gitarist heb ik ruim 20 jaar in bandjes gespeeld met veel optreed-ervaring (van huiskamers, kroegen en popzalen zoals Paradiso tot festivals zoals Bevrijdingsfestivals en Noorderslag), CD’s en met lovende recensies daarvoor. Ook toen nam ik thuis veel liedjes en muziek op en dat ben ik blijven doen. Ook de bijbehorende video’s maak ik veelal zelf.

Na het Atheneum en de HEAO Accountancy heb ik een aantal jaar bij het Rijksarchief gewerkt en daarna heb ik 16 jaar bij poppodia gewerkt als onder andere beheerder, stagebegeleider, coördinator van oefenruimtes en financieel administrateur. 

Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan; onder andere bij een wijkboerderij en als activiteitenbegeleider in de ouderenzorg en in de tuin van een revalidatiecentrum en in het begeleiden van asielzoekers.

Verder heb ik geholpen met de aanleg van meerdere pluktuinen.

Ook werk ik regelmatig als trainingsacteur.

Van oktober 2020 tot en met april 2022 werkte ik op de Veluwe bij een retraitecentrum als beheerder/host. En nog steeds ben ik, nu als ZZP-er, hierbij betrokken.

Ik heb opleidingen op het gebied van NLP, Reiki, Mindfulness en Massage gevolgd en uitgebreide ervaring met Meditatie, Yoga, Ademwerk, IJsbaden, Microdosing, Stembevrijding, Mannenwerk, Innerlijk Kindwerk, Ontspanningsmassage met Rebalancingtechnieken etc. etc.